Diensten

TaxCalCul,
optimalisatie van uw bedrijfsvoering!

TaxCalCul,
uw lange termijn partner!

Bij TaxCalCul helpen we onze klanten met het optimaliseren van bedrijfsonderdelen die van belang zijn om efficiënte en een duurzame bedrijfsvoering te garanderen. Als hun bedrijfsvoering efficiënter verloopt, zal dit kosten besparen en kapitaalopbrengst maximaliseren.

Onze sterkte is de diversiteit in de diensten die we aanbieden gecombineerd met een persoonlijke aanpak. Wij signaleren proactief voor onze klanten waar ruimte is voor verbetering in hun bedrijfsvoering en staan hen bij met een consequente en succesvolle implementering van de voorgestelde concepten.
Samen met onze klanten streven wij naar succes op de lange termijn. Wij zorgen voor toegevoegde waarde in elk stadium van de levenscyclus van de bedrijven.

We zijn bij TaxCalCul gedreven om duurzame relaties met onze klanten op te bouwen. We zijn ervan overtuigd dat lange termijn relaties ons in staat stellen om onze klanten beter te begrijpen, zodat we met hen kunnen meedenken en kunnen helpen om hun business op een succesvolle manier te laten groeien.

Hoe beter we onze klanten kennen en begrijpen, hoe beter we hen kunnen helpen! Een vertrouwenspersoon voert uw boekhouding, verschaft u fiscaal advies en staat u bij in de algemene ontwikkeling van uw onderneming. Dankzij de inspanningen van onze gemotiveerde en ervaren medewerkers, kan u zich volledig concentreren op uw activiteit. Inzake de verschillende domeinen worden wij daarenboven bijgestaan door zowel interne als externe specialisten.

Starters Advies

KMO Advies

Advies Vrije Beroepen

Het opstarten van een eigen bedrijf, vergt een grondige voorbereiding. Er moeten vele keuzes gemaakt worden. Zo kunt u ervoor kiezen om zelfstandig te worden in bijberoep of in hoofdberoep en/of u kunt een vennootschap oprichten. TaxCalCul kan u adviseren bij alle stappen die u moet doorlopen.

Boekhoudkantoor TaxCalCul

Ook een KMO heeft als doelstelling winst maximaliseren. Maar het niet altijd mogelijk alle expertises zelf aan te werven. TaxCalcul heeft de nodige expertise in huis, om uw boekhouding te structureren, uw boekhoudafdeling te assisteren of zelfs uw boekhouding volledig optimaliseren en/of overnemen indien nodig.

U heeft een specialisatie in een vrij beroep. Dit beroepsstatuut beoogt het garanderen en bevorderen van de professionaliteit, de kwaliteit en de vertrouwensrelatie met de opdrachtgever, cliënt of patiënt. TaxCalCul kan advies geven over vennootschapsrecht, belastingen, inkomen en wanneer u best wel/geen investering doet.

TaxCalCul werkt met verschillende boekhoudprogramma's

Wij werken o.a. met: Adsolut, Yuki, Caseware, FID-Manager, Codabox, …

Staat uw pakket er niet tussen? Neem dan contact met ons op om te informeren of wij deze ondersteunen.

NIEUW: eStox digitaal effectenregister

TaxCalCul werkt ook met eStox, een online tool om uw effectenregister te beheren.

eStox biedt vele voordelen waarover wij u graag verder informeren.