Advies Vrije Beroepen

Advies Vrije Beroepen

U heeft een specialisatie in een vrij beroep. Dit beroepsstatuut beoogt het garanderen en bevorderen van de professionaliteit, de kwaliteit en de vertrouwensrelatie met de opdrachtgever, cliënt of patiënt.

TaxCalCul heeft met zijn team ervaren boekhouders en accountants vele jaren ervaring in het begeleiden en kwalitatief ondersteunen van vrije beroepen. Starten in een vrij beroep verschilt niet zoveel als starten in een andere zelfstandige activiteit. Toch zijn er een aantal specifiek beroeps gebonden verplichtingen en formaliteiten te vervullen.

Werkt u samen met een associatie of in een vennootschap?
TaxCalCul kan een antwoord geven op al uw inhoudelijke vragen die horen bij het runnen van een eigen praktijk. Ook kunnen wij uw boekhouding voeren, en verwerken tot een beleidsinstrument. Via tussentijdse besprekingen wordt uw praktijk opgevolgd en trachten we binnen de krijtlijnen van de wet zoveel mogelijk te optimaliseren om winstmaximalisatie na te streven.

Het verschil tussen meer en minder ‘overhouden’ schuilt vaak in een goede begeleiding met kennis van zaken.

We leggen het u graag gratis en vrijblijvend uit tijdens een verkennend gesprek. Contacteer ons gerust voor een afspraak via jan@taxcalcul.be of 0032475452590