KMO Advies

KMO Advies

TaxCalCul,  een professionele aanpak met persoonlijke benadering

Als hoofd van een KMO is uw doelstelling winst maximaliseren. TaxCalCul kan met een professionele aanpak uw boekhouding structureren, uw boekhoudafdeling assisteren of uw boekhouding volledig overnemen zodat deze geoptimaliseerd wordt met belastingverlaging, kostenbesparing en winstmaximalisatie als resultaat.

Denken we hierbij aan het analyseren van de boekhouding en genereren van rapportages voor investeringen, correcte jaarafsluitingen, klanten opvolging, inboeken van facturen en bankuittreksels. U kunt er op rekenen dat u voor het voeren van uw boekhouding één contactpunt heeft binnen het TaxCalCul expert team, die andere collega’s en hun expertises zal betrekken indien nodig.

Via tussentijdse geplande besprekingen trachten we fiscaal te optimaliseren waar mogelijk. U beslist en wij begeleiden met onze expertise het concept en de uitvoering.

We leggen het u graag gratis en vrijblijvend uit tijdens een verkennend gesprek. Contacteer ons gerust voor een afspraak via jan@taxcalcul.be of 0032475452590