Vacature: Ervaren en gedreven dossierbeheerder

Over ons?

TaxCalCul een dynamisch accountancy- en advieskantoor met 40 jaar ervaring in het begeleiden van zelfstandigen, vrije beroepen en kleine/middelgrote ondernemingen op het vlak van startadvies, planning, boekhouding, fiscaliteit, successie en algemeen financieel advies.

Ben je gemotiveerd om in een familiale omgeving te werken, heb je de spirit om door te groeien, ben je benieuwd om getriggerd te worden met de vernieuwing in de accountancy-wereld? Dan kan jij perfect passen in een jong team van 10 professionals.

Wat bieden we?

We bieden jou een gevarieerd takenpakket aan mét voldoende verantwoordelijkheid binnen onze organisatie. Zo ben je verantwoordelijk voor de boekhouding van A tot Z en ben je het aanspreekpunt van onze klanten. Het takenpakket omvat volgende aspecten:

 • Zelfstandig beheer van dossiers met de nodige opvolging
 • Opmaken van fiscale aangiftes (BTW, vennootschap- en personenbelasting)
 • Inboeken van aan- en verkoopfacturen, banken en kas
 • Financieel – digitaal
 • E-accounting
 • Fiscaal advies
 • Opmaken tussentijdse rapporteringen (maand-, periodieke-, jaarafslutingen)
 • Balansen voorbereiden, jaarrekeningen afwerken
 • Besprekingen van dossiers met klanten
 • begeleiden en ondersteunen van collega’s

Daarnaast zorgen we voor de nodige doorgroeimogelijkheiden, gecombineerd met regelmatige opleidingen (zowel intern als extern).

Wat zoeken we?

Om ons team van 10 collega’s uit te breiden en onze constante groei te bestendigen, zoeken we een ervaren en gedreven dossierbeheerder. Ons kantoor is sterk gedigitaliseerd en biedt zowel cliënten als personeel de hedendaagse uitdagingen, begeleiding én opleiding.

 • We zoeken een teamplayer die de motivatie en ambitie heeft te functioneren in een jonge, dynamische en familiale omgeving. Je komt terecht in een team waarin collega’s elkaar ondersteunen in een gezellige familiale sfeer. We zetten zeer sterk in op het behouden van deze gezellige familiale werksfeer.
 • Je hebt idealiter al enkele jaren ervaring in een boekhoudkundige functie (mogelijkheid tot het behalen van ITAA titel).
 • Je hebt een Bachelor of economisch diploma op zak: Accountancy & Fiscaliteit of TEW.
 • Je beschikt over voldoende ervaring in Microsoft Office.
 • Je volgt trainingen en opleidingen om steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste veranderingen op boekhoudkundig en fiscaal vlak, maar ook om te kunnen werken met de nieuwste programma’s en tools: Yuki, Adsolut, Caseware, CodaBox, Fid Manager, etc.
 • Je bent analytisch, oog voor detail en beschikt over goede communicatievaardigheden.
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken en je kan goed omgaan met deadlines.
 • Je bent klantgericht en sociaalvaardig om relaties op te bouwen met collega’s en klanten.
 • Je bent ambitieus en zoekt een uitdagende functie.

Ons aanbod

 • een contract van onbepaalde duur
 • een competitief marktconform salarispakket   (onkostenvergoeding afzonderlijk)
 • flexibele glijdende uren voor een 38uren werkschema in overleg te bespreken. Op vrijdag werken we slechts 6 uur om tijdig aan het weekend te beginnen!
 • eventueel mogelijkheid voor thuiswerk

Spreekt bovenstaande omschrijving jou aan? Wil je graag deel uitmaken van dit dynamisch professioneel team? Gelieve ons jouw CV te bezorgen en neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Edegem: Jan@taxcalcul.be of 0475/45.25.90