Wie we zijn

TaxCalCul, optimalisatie van uw bedrijfsvoering!

 
 

Bij TaxCalCul helpen we onze klanten met het optimaliseren van bedrijfsonderdelen die van belang zijn om efficiënte en een duurzame bedrijfsvoering te garanderen. Als hun bedrijfsvoering efficiënter verloopt, zal dit kosten besparen en kapitaalopbrengst maximaliseren.

Onze sterkte is de diversiteit in de diensten die we aanbieden gecombineerd met een persoonlijke aanpak. Wij signaleren proactief voor onze klanten waar ruimte is voor verbetering in hun bedrijfsvoering en staan hen bij met een consequente en succesvolle implementering van de voorgestelde concepten.
Samen met onze klanten streven wij naar succes op de lange termijn. Wij zorgen voor toegevoegde waarde in elk stadium van de levenscyclus van de bedrijven.

Jan Verhelst, Zaakvoerder TaxCalcul

TaxCalCul, uw lange termijn partner!

 

We zijn bij TaxCalCul gedreven om duurzame relaties met onze klanten op te bouwen. We zijn ervan overtuigd dat lange termijn relaties ons in staat stellen om onze klanten beter te begrijpen, zodat we met hen kunnen meedenken en kunnen helpen om hun business op een succesvolle manier te laten groeien.

Hoe beter we onze klanten kennen en begrijpen, hoe beter we hen kunnen helpen! Een vertrouwenspersoon voert uw boekhouding, verschaft u fiscaal advies en staat u bij in de algemene ontwikkeling van uw onderneming. Dankzij de inspanningen van onze gemotiveerde en ervaren medewerkers, kan u zich volledig concentreren op uw activiteit. Inzake de verschillende domeinen worden wij daarenboven bijgestaan door zowel interne als externe specialisten.

Onze waarden

Uitmuntendheid
We streven naar uitmuntendheid en leveren uitstekende kwaliteit met de expertise en skills van het TaxCalCul team!

Responsiviteit
We zijn flexibel, proactief en bieden slimme oplossingen. Door continue bijscholing zijn we op de hoogte van de laatste nieuwe wetgevingen en kunnen we ons advies continue verbeteren.

Persoonlijkheid
Een persoonlijke aanpak staat centraal bij Taxacc. Wij begrijpen onze klanten en denken proactief met hen mee op lange termijn.