Bank Nagelmackers rekent op TaxCalCul voor onpartijdig, gepersonaliseerd advies

   

Bank Nagelmackers rekent op TaxCalCul voor onpartijdig, gepersonaliseerd advies.

We spraken kort met Luc Jansen, kantoordirecteur van Bank Nagelmackers in de vestigingen Antwerpen en Brasschaat. De bank telt in totaal 500 medewerkers en is opgericht in 1747. Nagelmackers is nog steeds oudste bank in België. Ze zijn vooral actief in “Vermogensopbouw” en “Private Banking”. Tevens bieden zij commerciële- en particuliere kredieten aan. De bank hecht enorm veel belang aan een persoonlijke aanpak.
 
Nood aan expert kennis 
Luc Jansen: “Vaak krijgen we van klanten zeer specifieke vragen rond de opbouw van hun vermogensplan wat zeer sterk kan variëren van persoon tot persoon. Zijn ze in loondienst, zelfstandig, zijn er aandelen bij betrokken, hoe ziet hun gezinssituatie er uit, wat hebben ze al opgebouwd in het verleden, wat zijn hun toekomstplannen? Wij willen hen dan uiteraard zo goed mogelijk begeleiden. Soms zijn er echter expertises nodig in bepaalde domeinen, zeker bij gecompliceerde dossiers. Dan wordt er samengewerkt met externe experten zoals accountants, boekhouders en belastingconsulenten. Op die manier kunnen we aan onze klanten garanderen dat we hen het allerbeste advies geven.”
 
TaxCalCul levert professioneel advies
Wat is voor u de toegevoegde waarde van TaxCalCul? Jansen: “Jan Verhelst en het Taxcalcul team zijn echt experts in gespecialiseerde domeinen zoals boekhouding, fiscaliteit en vennootschapsrecht. Ook zij hechten net als wij veel belang aan een persoonlijke aanpak. Zij geven onze klanten gepersonaliseerd en professioneel advies. Dit gebeurt altijd op een onpartijdige manier en met veel aandacht voor hun wensen. Taxculcul wijst hen op hun mogelijkheden en vergelijkt de mogelijke oplossingen met verschillende banken, waaronder Bank Nagelmackers. Zo hebben zij alles in handen om zelf een onderbouwde keuze kunnen maken”, aldus de kantoordirecteur.
 
Het resultaat? Tevreden klanten
“Onze klanten streven samen met TaxCalCul altijd naar een win/win relatie en een vermogensplan op maat. Daar helpen wij als Bank Nagelmackers graag aan mee. Want tevreden klanten, daar doen wij het voor”, aldus Jansen.

 

Wilt u graag meer informatie over TaxCalCul? Contacteer ons via jan@taxcalcul.be of 0475452590

Meer informatie over Bank Nagelmackers.